Ο Σαρακηνός αποχαιρετά Γιάννη Κοντοβά!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι ποδοσφαιριστές  και η τεχνική ηγεσία του Σαρακηνού, αποχαιρετούν τον Γιάννη Κοντοβά, ο  οποίος λόγω μετάθεσης (είναι στρατιωτικός), στις 27 Αυγούστου θα μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στη Σάμο.

Ο Γιάννης Κοντοβάς για την ομάδα του Σαρακηνού ήταν κάτι περισσότερο από ένας απλός ποδοσφαιριστής (είχε τις περισσότερες συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας συνολικά 19 γκολ), καθώς με την ακεραιότητα του χαρακτήρος, την εργατικότητα, το πάθος και το δυναμισμό του, αποτέλεσε λαμπρό παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του κι έναν από τους πυλώνες πάνω στον οποίο είχε δομηθεί η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη.

Αυτός ο “αποχαιρετισμός” ήταν και ο λόγος που οι συμπαίκτες του φωτογραφήθηκαν κρατώντας στα χέρια τους μία μπλούζα, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά “είμαστε περήφανοι που σε γνωρίσαμε… εις το επανιδείν”,  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσουν τον συμπαίκτη τους, για τον οποίο όλοι ανεξαιρέτως έχουν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοβά, ο όποιος τα χρόνια παρουσίας του στο Σαρακηνό,  αλλά και παλαιότερα σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, ακόμα και κάνοντας πρωταθλητισμό, υπήρξε παράδειγμα εργατικότητας και αθλητικού ιδεώδους.
Τώρα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα κληθεί να δείξει τις αρετές του στο νέο τόπο διαμονής του, όπου θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία, αφού δεν θα μπορέσει να μείνει μακριά από τη μεγάλη αγάπη του, το ποδόσφαιρο…

* Η συντακτική ομάδα του “goalpost.gr” του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και πάντα με υγεία…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις