Επειγόντως λύση στο διοικητικό αδιέξοδο

Συνάντηση με Βολιώτες επιχειρηματίες είχε το βράδυ της Κυριακής (21/6) ο κ. Γιώργος Τόρης (ο κ. Βαρούτσικος απουσίαζε), προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Δεν έχει διαρρεύσει το τι ειπώθηκε στη συνάντηση, ωστόσο, γίνονται προσπάθειες να βρεθεί…

…η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του Ολυμπιακού, καθώς μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.
Κι αυτό, καθώς απαιτούνται χρήματα στο τέλος του μήνα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι δόσεις σε ΙΚΑ, Εφορία, αλλά και ορισμένες άλλες, έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει Ολυμπιακός. Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης έχουν παραιτηθεί από τη διοίκηση, ωστόσο, αν δεν βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα ηγηθούν της ΠΑΕ τη νέα χρονιά, θα αναγκαστούν να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις. Το θέμα είναι αν μπορούν να το κάνουν, όταν έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη πως οικονομικά δεν αντέχουν άλλο να σηκώσουν το βάρος, τη στιγμή, μάλιστα, που την περασμένη εβδομάδα χρειάστηκε να βάλουν χρήματα στους λογαριασμούς ορισμένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις