Γ. Κοντοβάς: Να κατακτήσει ο Σαρακηνός το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσω μαζί τους…

Δηλώνοντας έντονα συγκινημένος, ο Γιάννης Κοντοβάς, αποχαιρέτησε (είναι στρατιωτικός και τέλος του μήνα μετατίθεται στη Σάμο) την ομάδα του Σαρακηνού και τους συμπαίκτες του, με δηλώσεις του στο goalpost.gr. Ευχαρίστησε όλους γιατί ήταν μια οικογένεια, τόνισε ότι νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε να βρεθεί σ’ αυτή την ομάδα κι εξέφρασε ταυτόχρονα την ευχή και την επιθυμία ο σύλλογος να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αν είναι δυνατό να βρεθεί κι εκείνος ξανά μαζί τους για να το πανηγυρίσει, ως ενεργό μέλος… Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κοντοβά:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω διοίκηση τεχνική και του συμπαίκτες μου. Ο Σαρακηνός όπως και κάθε ομάδα που αγωνίστηκα, θα έχει ένα μέρος μέσα στην καρδιά μου. Αποχαιρετώ τους συμπαίκτες και την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφου πάνω απ’ όλα ήμασταν μια οικογένεια. Η χθεσινή έκπληξη που μου επιφύλασσαν οι συμπαίκτες μου ως αποχαιρετιστήρια γιορτή, με έκανε να συγκινηθώ ιδιαίτερα και να να νιώσω ευτυχισμένος και διακωμένος για την επιλογή να βρίσκομαι μαζί τους τα δύο τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα να κατακτήσει ο Σαρακηνός το πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν να βρεθώ κι εγώ μαζί τους να το πανηγυρίσω, σαν να είμαι ακόμα ενεργό μελος σ αυτη την ομάδα- οικογένεια…”

Ο Γιάννης Κοντοβάς, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πυθαγόρα Σάμου, τοπική ομάδα που πρωταγωνιστεί κι αποτελεί γνώριμο περιβάλλον για εκείνον, αφού πριν από χρόνια, όταν υπηρετούσε και πάλι στο νησί της Σάμου, είχε ξαναγωνιστεί εκεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις