Έναρξη εγγραφών στην Αγία Άννα

Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019. Δίνοντας έμφαση στη ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φρόντισαν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).
Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” συμβαδίζοντας με τα διεθνή προπονητικά-παιδαγωγικά πρότυπα νεαρών ποδοσφαιριστών εφαρμόζει και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα (για γεν. του 2006 έως 2013).
Την ευθύνη υλοποίησης των προπονητικών προγραμμάτων θα συνεχίσει να έχει ο Παπαρρίζος Παναγιώτης, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA A, πλαισιωμένος από τους προπονητές Αθανασιάδη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Καραλή Λεωνίδα (ΚΦΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Οικονόμου Δημήτρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA C), Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Μπαλαμούτη Παναγιώτη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Χατζάκο Δημήτρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA C), Σδρόλια Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Κίτσιο Νίκο (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Πετσιμέρη Στέλιο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Καρανάσιο Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο) και Φιλατζικιώτη Αλέξανδρο (κάτοχος διπλώματος UEFA C).
Επίσης -και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά- θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή της σχολής κ.Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA B) αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.
Η διεύθυνση της σχολής θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.
Η παρουσίαση των επιστημονικών συνεργατών καθώς και των προπονητών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής (Olimpico Sport Club).
Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φροντίδας για τους αθλητές μας δίνουμε τη δυνατότητα -με την εγγραφή στη σχολή μας- καρδιολογικού ελέγχου σε συνεργαζόμενο επιστημονικό συνεργάτη.
Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018. Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-91545.