«Η σημαία του Ολυμπιακού Βόλου κυματίζει στο κέντρο της πόλης»

Τα νέα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κέντρο του Βόλου άρχισαν και λειτουργούν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων φιλάθλων του ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας γραφείου του Συλλόγου στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ιάσονος με Λώρη στον  5ο όροφο. (Είσοδος από την οδό Λώρη).

Από τα γραφεία του συλλόγου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Συχνά θα ανακοινώνονται και δραστηριότητες όπως και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στα γραφεία.

Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10οο-12οο π.μ και 18οο-20οο μμ με υπεύθυνο λειτουργίας το μέλος του ΔΣ κ, Σαχίνη  Ζάκο και θα εξυπηρετούν τις

ανάγκες λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ, πάλη, τζούντο, άρση Βαρών) παράλληλα με τους χώρους που αυτά δραστηριοποιούνται.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα ανεβάσουν την ποιότητα λειτουργίας και οργάνωσης του Συλλόγου μας και καλεί όλους τους Βολιώτες να συνταχθούν στις τάξεις του μεγαλύτερου Σωματείου της πόλης με την εγγραφή τους ως  μέλη του».