Μπαταγιάννης: Πολύ σοβαρή δουλειά φέτος!

Στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μπαταγιαννης.

Μιλώντας για την κίνηση των διαρκείας τόνισε: «Τα διαρκείας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Λείπει διακοπές και ο κόσμος και ίσως αυτό εξηγεί την χαμηλή ζήτηση»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην τιμή των 10 € στο κυριακάτικο φιλικό με την Λάρισα: «Η ομάδα θέλει έσοδα και ιδιαίτερα όταν τα διαρκείας είναι σε χαμηλά επίπεδα χρειαζόμαστε επιπλέον έσοδα. Τα 5 € είναι μικρό ποσό για ένα παιχνίδι με ομάδα Super League, ευτελίζουμε το προϊόν. Ξέρουμε ότι περνάμε όλοι δύσκολα, αλλά υπάρχουν πολλά έξοδα σε μία ομάδα».

Για την θέση της ΠΑΕ να ανέβουν δύο ομάδες σημείωσε: «Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Ανεβαίνουν δύο ομάδες. Η ΕΠΟ είναι αρμόδια. Θα το κρίνει αυτή τι πρωτάθλημα θέλει τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν ομάδες που επενδύουν και θέλουν να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και βάσεις για κάτι καλό. Το ίδιο επιθυμεί και η Football League».

Για την φετινή ομάδα και αν θα γίνουν μεταγραφές σημείωσε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο χρόνος θα δείξει. Γίνεται πάντως πολύ σοβαρή δουλειά φέτος. Αν ζητήσει μεταγραφές το τεχνικό τιμ θα γίνουν. Ψάχνουμε ένα σέντερ φορ όπως είναι γνωστό. Ο κ. Νεμπεγλέρας μιλά με πολλούς παίκτες αλλά ψάχνει να βρει αυτόν που ταιριάζει και κολλάει με την ομάδα».

Τέλος ο Δημήτρης Μπαταγιάννης αναφέρθηκε και στην θετική εξέλιξη της αδειοδότησης που πήρε η ομάδα για συμμετοχή στην Super League μετά από χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις