Απέκτησε Τασιούλη ο Απόλλων Λάρισας

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τη Λάρισα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα της Φιλιππούπολης. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τασιούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τασιούλη. Ο Δημήτρης Τασιούλης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20. Πέρυσι αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται, όπως προείπαμε παραπάνω, στην μεσαία γραμμή και επιστρέφει στην Λάρισα με ελεύθερη μεταγραφή. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στους στόχους μας φέτος και του ευχόμαστε να είναι γερός και να μας δικαιώσει για την επιλογή μας, στο πρόσωπο του.

Ο Τασιούλης ανέβηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο προετοιμασίας, στους Φιλιππαίους Γρεβενών, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, που βρίσκεται ήδη στο βουνό και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη της, προπόνηση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις