Στην Αθήνα ο Καμπετσής, μιλάει με Παναθηναϊκό

Μπορεί η υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή να έδειχνε πως έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν εξελίξεις με τον 19χρονο επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο ο Καμπετσής βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδιαφέρον φημολογείται να έχουν δείξει άλλες δύο ομάδες της Λίγκας και μεταξύ αυτών βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, είχε επαφές με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ αλλά και τον Καμπετσή και γι΄ αυτό ο παίκτης πήρε ειδική άδεια από τους Βεστφαλούς προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις.

Εντός του Σαββατοκύριακου, λοιπόν, ο Καμπετσής φέρεται πως θα έχει στα χέρια του την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να έχουν βρει σημείο επαφής με την Ντόρτμουντ, η οποία θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό προορίζουν τον Καμπετσή για εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον έμπειρο επιθετικό που θα έρθει, με το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα και είναι αυτό του Ισπανού Κριστιάν Λόπεζ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις