Στοίχημα: Στήριγμα η Εσπανιόλ

Σάββατο σήμερα (18/08) το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυξημένο, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στις επάλξεις. Τέσσερις προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ, τη Β’ Αγγλίας, την Ισπανία και την Τουρκία! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Δεν χάνει η Εσπανιόλ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Ισπανία και την αναμέτρηση Θέλτα – Εσπανιόλ. Πρεμιέρα στην La Liga, με την Θέλτα να έχει παρουσιάσει απογοητευτική εικόνα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στα οποία δεν έκανε ούτε νίκη. Παράλληλα, δείχνει αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περσινή σεζόν και υποδέχεται μία Εσπανιόλ η οποία μπορεί να μην έχει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας, ωστόσο σε έξι φιλικά που έδωσε πανηγύρισε ισάριθμες νίκες και φαντάζει πιο έτοιμη από την αντίπαλό της. Θεωρούμε ότι οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους και θα πάμε με το Χ2, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.01.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φόρεστ Γκριν

Συνεχίζουμε με Β’ Αγγλίας και τον αγώνα Μπέρι – Φόρεστ Γκριν. Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της η Μπέρι, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά μία ήττα και μία νίκη και σήμερα φιλοξενεί την Φόρεστ Γκριν, η οποία έχει μπει πολύ δυνατά στη σεζόν, έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ, αποκλείοντας την Σουίντον εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι εκπλήσσουν θετικά έως τώρα, έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας και εδώ το Χ2, σε απόδοση 1.80.

Ανώτερη η Έβερτον

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Έβερτον – Σαουθάμπτον. Η Έβερτον ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Γουλβς. Προηγήθηκε, μάλιστα, δύο φορές στο σκορ, ωστόσο ισοφαρίστηκε σε αμφότερες τις περιπτώσεις και περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον υποδέχθηκε την Μπέρνλι με την οποία έμεινε στο μηδέν, σήμερα έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή στο “Γκούντισον Παρκ”. Ανώτεροι ο γηπεδούχοι, διαθέτουν καλύτερη ομάδα και ποιοτικότερο ρόστερ και είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στην Τουρκία

Η επόμενη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτή ανάμεσα στην Μαλάτιασπορ και την Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Εξαιρετική ήταν στην πρεμιέρα η Μαλάτιασπορ και πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί την Γκοτζέπε με 1-3. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε καλείται να διαχειριστεί την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από την Μπενφίκα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την 1η αγωνιστική της τουρκικής Σούπερ Λιγκ επιβλήθηκε 2-1 της Μπούρσασπορ. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, αναμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις