Φιλική ισοπαλία για Φωκικό με Άσπρα Σπίτια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή, 17/8), το απόγευμα  (άρχισε στις 18:30’) στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών.
Αντιμέτωπες τέθηκαν η ομάδα της «Ένωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» και η ομάδα του Φωκικού.
Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρήστο Πλακίδα στο 15’ για να είναι το 1-0 σκορ ημιχρόνου. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε στο 60’ ο Μεγάλος για να γράψει το τελικό 1-1.

Για την ομάδα της «“Ενωση” Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» ο Νίκος Καραγιαννίδης παρέταξε σε διάταξη «4-3-3» τους: Δημητράς – Τσώνης, Ι.Καραμπέτσος, Δημόπουλος, Κόλλιας – Βελέτζας, Ιωάννου, Κοντογόνης – Σπάρος,  Χρ.Πλακίδας, Β.Καλιώρας.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσέργας – Δ.Καραμπέτσος, Βεκίλης, Ευσταθίου, Χασάι, Πάνος, Βασιλείου.
Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του «“Φωκικός” Α.Σ.», ο Γιάννης Λύτρας ξεκίνησε σε διάταξη «4-2-3-1» τους: Αλεξανδρής – Κουβέλης, Παραφέστας, Σέιφ, Ελτον – Στάνιτς, Τσώκος – Τόμι, Μάρκοβιτς, Κολοβός – Μεγάλος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κουρελής, Αλεν, Τάλες, Ρέπας, Σταθουλόπουλος, υπο δοκιμή.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Βασιληάς.

– Δυστυχώς ο αγώνας έγινε πάνω σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο καθώς το χορτάρι έχει προσβληθεί από μύκητα και έχει καταστραφεί.

– Η ομάδα της Ενωσης έχει προγραμματίσει («κλείσει») φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες: Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου, Α.Ε. Ορχομενού, Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου και τις ομάδες υποδομής (Κ20 και Κ17) της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”».

Φωκικός: Τουρνουά με Νίκη Βόλου και Ναυπακτιακό Αστέρα
Η ομάδα της Αμφισσας την προσεχή Κυριακή, 19/8, διοργανώνει στο Δημοτικό στάδιο της πόλης «τουρνουά» φιλικών αναμετρήσεων στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι ομάδες Νίκη Βόλου και Ναυπακτιακός Αστέρας.

starsports.gr