Έτοιμος για Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

Τα τελευταία στοιχεία τακτικής θα δουλέψει σήμερα ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Μπενφίκα. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα προπονήσει σήμερα το πρωί για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους την ομάδα, αφού το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη η αναχώρηση, με πτήση τσάρτερ, για τη Λισαβόνα.

Εκεί θα μπουν και οι τελικές “πινελιές” στην προετοιμασία του “Δικεφάλου” που θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα των πλέιοφς του Champions League και να έρθει πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους.

Σήμερα θα ξεκαθαριστεί 100% η κατάσταση και με τον Ελ Καντουρί, αν και οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του για να παίξει μεθαύριο στην Πορτογαλική πρωτεύουσα. Ήδη ο Λουτσέσκου δουλεύει το εναλλακτικό πλάνο για την απουσία του.

Τη Δευτέρα (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Ντα Λουζ και νωρίτερα, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις