Γ. Βλιώρας: Πανέτοιμος ο Βόλος για το Ευρωπαϊκό

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι προετοιμασίες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας θεωρεί πως ο Βόλος είναι ήδη απόλυτα έτοιμος για τη μεγάλη αυτή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τόνισε χαρακτηριστικά: “Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε με πυρετώδεις ρυθμούς. Τώρα μπορούμε να…

…πούμε πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υποδεχτούμε τους κορυφαίους Ευρωπαίους εφήβους αθλητές στην πόλη μας. Ο Βόλος έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρει να διοργανώνει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Διαθέτει ικανά στελέχη, τεχνογνωσία και άριστες υποδομές. Τα γήπεδα της Ν. Ιωνίας, της Πορταριάς και του ΕΑΚ, πλήρως ανακαινισμένα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους αγώνες. Και φυσικά μετά τους αγώνες, αυτά τα σπουδαία γήπεδα με τη σημερινή τους μορφή, θα δοθούν στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας.

Η τελετή έναρξης θα είναι πολύ εντυπωσιακή και θα πραγματοποιηθεί στην παραλία στις 22 Ιουλίου.

Οι εθελοντές είναι επίσης έτοιμοι για τους αγώνες. Η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είχαμε 350 δηλώσεις εθελοντών και θ’ αξιοποιηθούν περίπου 150 εθελοντές. Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ, όλους τους Βολιώτες να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή τουΕυρωπαϊκού μπάσκετ στο Βόλο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις