Έτοιμοι για την κορυφή του κόσμου οι Έφηβοι

Μετά την όγδοη θέση στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι Έφηβοι έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας και περιμένουν να μάθουν το χρώμα του. Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζουν την Ισπανία στον τελικό (17.45) και έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό τουρνουά και έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την εικόνα τους. Με πληρότητα σε όλες τις θέσεις και παρουσιάζοντας βελτίωση από παιχνίδι η Εθνική ομάδα των Εφήβων εξασφάλισε το μετάλλιο και πλέον στοχεύει για την κορυφή.

Στον ημιτελικό με τη Σερβία όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική και έδειξε ψυχικά αποθέματα όταν οι Σέρβοι πέρασαν δύο φορές μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Ειδικά η άμυνα της Εθνικής ήταν εντυπωσιακή και σε συνδυασμό με την καλή ημέρα του Ούγκο Πιοβάν βοήθησαν τα μέγιστα στη μεγάλη πρόκριση.

Γενικότερα όλοι οι παίκτες της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας έχουν δείξει τρομερή βελτίωση σε αυτό το τουρνουά και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα.

Εξαιρετική η Ισπανία, αλλά…

Πάμε τώρα και στην αντίπαλο της Εθνικής ομάδας που δεν θα είναι άλλη από την Ισπανία. Πρόκειται για ένα σύνολο το οποίο από πέρσι έχει αποδείξει την αξία του. Οι Ισπανοί διαθέτουν μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις της.

Όπως και η ανδρική ομάδα της Ισπανίας στηρίζεται πολύ στο κολύμπι των παικτών της προσπαθώντας να δώσει ένα γρήγορο ρυθμό στους αγώνες της. Επιπρόσθετα, βασίζουν πολλά πάνω στον τερματοφύλακα τους Ουνάι Αγκίρε. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου σε αυτό το τουρνουά, έχοντας συνεχώς ποσοστά πάνω από 50% στις αποκρούσεις του σε σχέση με τα σουτ που πηγαίνουν στην εστία.

Οι Ισπανοί τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο τους πίσω από τους Σέρβους, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί που τους έχουν νικήσει στο τουρνουά με 9-8. Στα άλλα ματς συνέτριψαν τον Καναδά (19-2), την Σαουδική Αραβία (27-4) και την Κολομβία (22-7). Η Βραζιλία αποδείχτηκε μικρό εμπόδιο και το οποίο ξεπεράστηκε με 14-7, ενώ η πρώτη μεγάλη τους νίκη ήρθε στα προημιτελικά απέναντι στην Κροατία με (10-8).

Στον ημιτελικό του Σαββάτου η Ισπανία δεν φοβήθηκε απέναντι στην οικοδέσποινα Ουγγαρία και με μεγάλους πρωταγωνιστές του Γιουκ που πέτυχε πέντε γκολ και τον εντυπωσιακό Αγκίρε που είχε 62% στις αποκρούσεις πήρε μία μεγάλη πρόκριση.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις