Παπαδόπουλος: «Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι»

Δριμεία επίθεση σε όσους τον κατηγορούν ότι με τις μεταγραφικές του επιλογές επιβαρύνει το μπάτζετ του ΟΦΗ έκανε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τις αιτιάσεις πως δεν βάζει πλάτη και δεν προωθεί νεαρούς από την Ακαδημία, κάνοντας λόγο για παραγοντίσκους, σε τοποθέτησή του μετά το φιλικό με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Έχω ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα και μου δώσατε πάσα για να πω δύο – τρία πράγματα που θέλω. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος ξεφεύγει από το μπάτζετ, έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα, επίσης έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Θα ξεκινήσω από το πρώτο, ίσως έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Και αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ θα έκανα συμβόλαιο για τρία χρόνια για να χρεώσω την ομάδα και όχι για έναν, όπως συνέβη.

Για το ότι δεν βάζω πλάτη στην ομάδα. Επειδή τα ακούω από ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας, από κάτι παραγοντάρες που είναι πίσω από τον ΟΦΗ και θέλουν να τον ελέγχουν βάζοντας και κάποια κουιζάκια. Και δεν φοβάμαι να μιλήσω ανοικτά. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Το τρίτο είναι για τα παιδιά από τις ακαδημίες και να πω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν επαγγελματίες, τέσσερα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Και δεν το λέω τώρα αλλά εδώ και έναν μήνα. Και θέλουν δουλειά».

Όσον αφορά το φιλικό με τον Εργοτέλη πρόσθεσε: «Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά προβλήματα εκτός από το τελευταίο 25λεπτο που ανεβάσαμε ρυθμό και είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Σίγουρα έχει ανησυχήσει πολλούς αυτό που είδαν όμως επειδή ξέρω την ομάδα μου καλύτερα από όλους, ίσως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ίσως η εικόνα προβληματίζει τον κόσμο και εσάς αλλά εμένα καθόλου και στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα των δανεικών υπογραμμίζοντας ότι: «Όσο για τους δανεικούς, καταλαβαίνω τον κόσμο, σέβομαι την άποψη του και αυτοί βοηθούν τώρα την ομάδα. Αν υπήρχε η δυνατότητα να μπορούσαμε να αγοράσουμε παίκτες, θα το κάναμε. Όσο για την θέση, κανένας δεν με ρώτησε αν κατά την διάρκεια του αγώνα θέλω να αλλάξω τον σχηματισμό της ομάδας και να παίξω με τρία στόπερ».

Τέλος, ο Παπαδόπουλος είπε πως το ρόστερ έκλεισε και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τη Νέα Σμύρνη: «Έχω κατασταλάξει στο ποιοι θα αγωνιστούν και μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν.

Συνοπτικά, ξεκίνησε κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, τους γνωρίζω ποιοι είναι εκείνοι και να είστε σίγουροι πως την πρώτη αγωνιστική θα είμαστε έτοιμοι.

Το ρόστερ έχει κλείσει, ψάχναμε ακόμα έναν παίκτη στην άμυνα για μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Η ομάδα, πέρα από το σημερινό φιλικό που μπορεί να φόρτωσα και εγώ τους παίκτες μου, την περίμενα αυτήν την εικόνα και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις