Γιορτή υδατοσφαίρισης διοργανώνει η Νίκη (26/6, 20:30)

Την ετήσια εκδήλωση “ΓΙΟΡΤΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ” πραγματοποιεί το αντίστοιχο τμήμα της Νίκης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου (20:30) στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος”. Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Συλλόγου:

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου ανακοινώνει στους φίλους του αθλήματος και στους γονείς-κηδεμόνες όλων των τμημάτων, ότι στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης του Τμήματος “ΓΙΟΡΤΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ”, θα πραγματοποιήσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ώρα 20:30μ.μ., ΕΠΙΔΕΙΞΗ αγώνα ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ από τους αθλητές του Τμήματος.

Γι’ αυτό τον λόγο ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αθλητές του Τμήματος, τους γονείς και κηδεμόνες να παραβρεθούν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, ως και εκείνους τους αθλητές που για οποιοδήποτε λόγο σταμάτησαν, να έρθουν κοντά μας και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Μετά το πέρας τις ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ, θα δοθούν σ’ όλους τους αθλητές μας ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εκδηλώσεις του Σωματείου μας.

Τέλος, η Εφορεία Υδατοσφαίρισης και οι άνθρωποι που καθημερινά μοχθούν για ανέλιξη όλων των αθλητών της και σ’ ένα πνεύμα οικογενειακό, στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου “Βασίλειος Πολύμερος” θα παραθέσει σ’ όλους τους αθλητές “μίνι γεύμα” προς τέρψιν τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις