Ισόπαλη 1-1 η Στυλίδα με Κισσαμικό

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και στην γειτονική «νεοφώτιστη» στην 3η Εθνική Στυλίδα.

Το φιλικό προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή(17/8) στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου και ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Έγινε παρουσία λιγοστών θεατών.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός του Γιώργου Πετράκη παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους και τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος έχοντας απέναντι της και τον γκολκίπερ Μήτσου που έκανε 2-3 καίριες αποκρούσεις. Η ισοφάριση ήρθε στο 74’  με όμορφο τελείωμα του Αλέξανδρο Αρναρέλλη.

Η Στυλίδα του Κώστα Αλεξίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι και με προσηλωμένη στην άμυνα της και με κοντά τις γραμμές της κατάφερε να εξουδετερώσει το επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Προηγήθηκε με πανέμορφο τέρμα του Κώστα Κουφιώτη στο 35΄, με την ισοφάριση να έρχεται στο 74΄.

Οι Χανιώτες θα δώσουν το επόμενο φιλικό τους «τεστ» την ερχόμενη Δευτέρα(20/8) κόντρα στα Σπάτα, ενώ μια ημέρα πριν ο Α.Ο.Σ υποδέχεται την Προοδευτική Λάρυμνας.

Α΄ Μέρος

Η ομάδα των Χανίων είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο σε μια από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου έμεινε πίσω στο σκορ.

Η Στυλίδα στο 35΄ και μετά από μια πανέμορφη επιθετική προσπάθεια προηγήθηκε. Ο Γιάννης Καραλής κινήθηκε από αριστερά τραβώντας πάνω του δυο αντιπάλους έδωσε στον Κώστα Κουφιώτη που από μακρινή απόσταση με χαμηλό σουτ που βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι των Χανιωτών έγραψε το 0-1.

Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Γκίνη έκανε την μπαλιά για τον Νικολούδη, που έκανε ωραία ενέργεια σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
35΄: Ο Καραλής έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά πάσαρε στον Κουφιώτη που με πανέμορφο χαμηλό σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα πρώτα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου πέτυχε το 0-1.
38΄: Μακρινό σουτ του Γκίνη απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μήτσος σε κόρνερ.
41΄: Ο Αρναρέλλης εκτός περιοχής σούταρε και ο γκολκίπερ της Στυλίδας μπλόκαρε.
43΄: Ο Γκίνη έδωσε στον Καραγεώργη από δεξιά, που σούταρε και ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε έξοχα.
45΄: Ο Μανιάς πάσαρε στον Λέντα Ν., που έκανε το φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και ο γκολκίπερ του Κισσαμικού απέκρουσε κόρνερ. Ο Καραλής εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από αριστερά, αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο σε μια δύσκολη απόκρουση σε νέο κόρνερ.

Β΄ Μέρος

Δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις το δεύτερο μέρος έχοντας μόλις μια τελική προσπάθεια που ήταν και το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 74΄ ο Ορέστης Γρηγορόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης μετά από το κατέβασμα που έκανε πλάσαρε όμορφα ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1. Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν ανεπίσημη «πρώτη» με τους Χανιώτες.

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης(32΄ Παπαδόπουλος, 60΄ Δασκαλάκης), Καραγεώργης(46΄ Χρυσαφόπουλος), Κεχαγιάς(46΄ Σισέ), Ζιούλης(77΄ Νικολακάκης), Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης(46΄ Καντιμά), Τεγούσης, Βρεττός(46΄ Καραγιάννης), Αρναρέλλης, Νικολούδης(46΄ Γρηγορόπουλος)

Στυλίδα (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου(46΄ Σκιαθίτης), Βαρυπάτης Ι.(27΄ Κολντρέου), Στυλιανός(40΄ Μούτσελος, 46΄ Στυλιανός), Ζωγράφος, Κουφιώτης Α., Μπουσάι, Καραλής(88΄ Μυκονιάτης), Κουφιώτης Κ.(74΄ Βαρυπάτης Α.), Μάλλιος(32΄ Μανιάς, 46΄ Μάλλιος), Ξεζώνοτος(20΄ Βαρυπάτης Α., 66΄ Μανιάς, 87΄ Μούτσελος), Λέντας Ν.(46΄ Ξεζώνοτος, 64΄ Βαρυπάτης Ι., 87΄ Ξεζώνοτος)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2η Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Πηγή : EvrytaniaSport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις