Δ. Διαμαντόπουλος: Ευχάριστη έκπληξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Άρης νίκησε με 1-0 τους «ερυθρόλευκους» στο χθεσινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε και στην παλιά του ομάδα, τονίζοντας πως αγάπησε το Βόλο και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Άρη:

«Ένα ακόμη φιλικό για την ομάδα μας, το οποίο ήταν νικηφόρο. Μας ικανοποιεί πολύ, ήταν το τελευταίο φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Από εμάς χρησιμοποιήθηκαν πολλά νέα παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής. Είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία, όταν μετά από καιρό παίζουν διαφορετικοί παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και την προσπάθεια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί.

Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρατάμε ότι η ομάδα δείχνει μέταλλο με όποιους παίκτες κι αν παίζει, ότι αρνείται να δεχθεί γκολ και προσπαθεί πάντα για τη νίκη.

Ως ομάδα δεν είμαστε έτοιμη 100%, ωστόσο, ο χρόνος είναι σύμμαχός μας.

Αγάπησα τον Βόλο και με αγάπησε και ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και έπαιξα έστω ένα φιλικό παιχνίδι. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει το δρόμο του, γιατί δεν αξίζει να παίζει σ’ αυτές τις κατηγορίες.

Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έτοιμη, παίζει συνδυαστικό παιχνίδι και για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις