Κ. Κόλα: Κοιτάξαμε τον Άρη στα μάτια

Ο Κλεβί Κόλα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να πετύχει ένα γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι για την προσπάθεια και την εμφάνιση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου των «ερυθρολεύκων»:

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Παίζαμε με μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, η οποία ετοιμάζεται την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Πιστεύω πως ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, δώσαμε ότι είχαμε, μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος, ο οποίος μας έδωσε ώθηση. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε ένα γκολ για να είμαστε πιο ευχαριστημένοι, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια.

Είναι νωρίς ακόμη για μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Επιδιώκουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και αυτό φαίνεται ότι γίνεται.

Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πολύ ποιοτική και ειδικά για την κατηγορία. Δεν είναι ομάδα Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτό όποιος έρχεται στο γήπεδο το βλέπει. Το κλίμα είναι άριστο, είναι άκρως επαγγελματικό και οι σχέσεις στα αποδυτήρια είναι πολύ καλές”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις