Αρκετά τα διλήμματα Ουζουνίδη εν όψει Βίντι

Μπορεί οι τραυματισμοί να έχουν περιορίσει τις επιλογές της ΑΕΚ, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετές λύσεις στο μυαλό του για το πρώτο ματς με τη Βίντι, την Τετάρτη στη Βουδαπέστη.

Ο προπονητής της «Ένωσης» φαίνεται πως έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά είναι ακόμη ασαφές σε ποια θέση. Κι αυτό γιατί υπάρχει η σκέψη να παίξει είτε αριστερά είτε πίσω από τον φορ. Στην πρώτη περίπτωση θα εγκαταλειφθεί το πλάνο με Χουλτ και Λόπες (ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή) που είχε χρησιμοποιηθεί στη Γλασκώβη, ενώ στη δεύτερη ο αρχηγός θα πάρει τη θέση του Κλωναρίδη παίζοντας πίσω από τον Λιβάγια.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή ο Σιμόες θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Άλεφ ή Γαλανόπουλου. Ο Βραζιλιάνος είχε εξαιρετική εικόνα στο ματς με τη Σέλτικ, αλλά πλέον ο 20χρονος άσος επέστρεψε από τιμωρία και παρότι μειονεκτεί σε ύψος, μπορεί να δώσει πολλά τρεξίματα στο κέντρο. Δίλημμα υπάρχει και για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, με τους Γκάλο και Μπακασέτα να διεκδικούν τη θέση.

Με αυτά τα ερωτήματα, οι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Μπάρκας στο τέρμα, Μπακάκης δεξιά και Χουλτ αριστερά στην άμυνα, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος στόπερ, Σιμόες στο κέντρο, Μάνταλος σε ρόλο μεσοεπιθετικού και Λιβάγια ως προωθημένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έτοιμος για περισσότερο χρόνο στο γήπεδο είναι πλέον και ο Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός ήρθε στην ΑΕΚ δίχως να έχει κάνει προετοιμασία και έπαιξε για λίγα λεπτά ως αλλαγή στο ματς με τη Σέλτικ, αλλά πλέον έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στους «κιτρινόμαυρους» και είναι σχεδόν έτοιμος να προσφέρει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις