Σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού Β.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη με τους Βολιώτες επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το βράδυ της Τρίτης (22/6) υπήρξε ένα σημαντικό ραντεβού του κ. Βαρούτσικου με γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία, από αυτούς που…

…είναι ιδιαίτερα «ζεστός» να αναμιχθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Από το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης θα κρίνονταν πολλά. Για το πώς μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός, με ποιο πλάνο και με ποια προοπτική. Ανάλογα, ή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ή θα γίνει ακόμη πιο σκοτεινό, μ’ ότι αυτό συνεπάγεται…
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα και όπως είναι φυσικό η αγωνία είναι μεγάλη στις τάξεις των φιλάθλων, για το αύριο της ομάδας.
Ό,τι είναι να γίνει, ωστόσο, θα γίνει άμεσα, το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τελικά θα βρεθεί λύση. Έστω την ύστατη ώρα και ο Ολυμπιακός για να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.
Ανάλογα με το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή της η νέα διοίκηση θα γίνουν και οι ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις. Όσο περισσότεροι επιχειρηματίες «εμπλακούν» στο πολυμετοχικό σχήμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί, τόσο καλύτερα θα είναι για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό, προκειμένου να υπάρχουν στη διάθεση της διοίκησης περισσότερα χρήματα για την ομάδα που θα επιδιώξει να κάνει πρωταθλητισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις