Με το “δεξί” στο γήπεδό του ο Α.Ο. Υπάτου

Με το… δεξί μπήκε στο νέο της «σπίτι» η (νέα) ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου που διανύει μια ιστορική σεζόν.
Η ομάδα που στην σεζόν 2017-2018 κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β. και πλέον προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έζησε μια ακόμη ιστορική στιγμή και την συνδύασε με νίκη.
Στο πρώτο παιχνίδι φιλικού –προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Σχηματαρίου («Ευάγγελος Δεπάστας») που θα χρησιμοποιεί σαν έδρα στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά, ομάδα επίσης Γ’ Εθνικής.

Το ματς
Το φιλικό – και ιστορικού χαρακτήρα – παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 2’ ο Καντού (Carlos Eduardo Bombana), με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά κατάφερε να σκοράρει βοηθούμενος και από τον άνεμο, αλλά και την λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα.
Το παιχνίδι ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και αν υπάρχει κάποιο… «μεμπτό» σημείο είναι ότι δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Από την άλλη πλευρά δεν πιέστηκαν σχεδόν καθόλου και όταν η μπάλα έφτανε στα καρέ τους οι αμυντικοί «καθάριζαν» εύκολα.
Το τελικό 2-0 «έγραψε» στο 83’ ο Κωστούλας, με κοντινή κεφαλιά, προλαβαίνοντας στην έξοδο τον τερματοφύλακα, σε γέμισμα από τα δεξιά του Δέδε.

Οι «πρωταγωνιστές»
Α.Ο. Υπάτου (Κώστας Παρθενίου, «4-2-3-1»): Καρανάσος – Καράι, Οικονομόπουλος, Βελέτης, Παπαχαραλάμπους – Γκαράνης, Καραμέρης – Μπερνιδάλης, Πέππας, Καντού – Κωστούλας
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κατσιμήτρος – Δέδες, Ευθυμίου, Λάμπρου, Σπηλιώτης, Αποστόλου, Ταυταρίδης, Κουνιαβίτης, Δούμουρας.
Ατρόμητος Πειραιά (Θεόφιλος Καλύβας, «4-2-3-1»): Ι.Γαβαλάς – Βυζανιάρης, Χριστογιάννης, Σαμιώτης, Ταμπάκης – Κουρούμα, Γ.Γαβαλας – Τοπτίδης, Νταφλας, Καββαδίας – Δανάσης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βλάχος, Σταυρόπουλος, Μαραγκός, Μπαλασάκης, Καρνεσης, Παλάσιος, Παπαδάκης, Κοντακης, Παπαχρήστου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Γ’ Εθνικής) με βοηθούς τον Βασίλη Παγούρα (Football League) και τον Λεωνίδα Δελή (Football League), όλοι από την οικεία μας Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

– Ο Κώστας Παρθενίου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες τους οποίους είχε στην διάθεσή του και να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, βλέποντάς τους στο τέλος να αποχωρούν όλοι από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα.

– Μόνο ο Γιάννης Γκούμας απουσίασε, δικαιολογημένα, διότι είχε άδεια μιας και πριν από δυο ημέρες ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Την Τετάρτη 22/8 με Εθνικό Πειριά
Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί επίσης στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου, την ερχόμενη Τετάρτη, 22/8, στις 18:00′, με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

Φιλικό και με Λεβαδειακό (7/9)
Στο περιθώριο του σημερινού φιλικού έγινε γνωστό πως η ομάδα του Υπάτου εκτός των ήδη ανακοινωμένων φιλικών έκλεισε ένα ακόμη φιλικό “τεστ” (ίσως) το δυνατότερο της προετοιμασίας της.
Την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός” που εκeίνες τις ημέρες δεν θα έχει αγωνιστική υποχρέωση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της “Super League Σουρωτή” για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις