“Μακεδονικός είσαι” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά «Μακεδονικός είσαι», το οποίο διοργάνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης και συμμετείχαν, επίσης, οι Μακεδονικός, Μακεδονικός Φούφα και Μακεδονικός Σιάτιστας.

Ο συμβολισμός του τουρνουά είναι προφανής με τη συμμετοχή των ομάδων που φέρουν το όνομα «Μακεδονικός», ενώ φέτος η σημασία της διοργάνωσης είναι ακόμη πιο σημαντική δεδομένων των εξελίξεων στο μείζον εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. «Ευχαριστούμε πολύ τον Μακεδονικό Κοζάνης για την πρόσκληση που μας έκανε να συμμετέχουμε στο τουρνουά. Το Μακεδονικό είναι σοβαρό ζήτημα και τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σημαντικές και μας εκφράζουν όλους», δήλωσε στη «Μetrosport» ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοργανωτή Μακεδονικού Κοζάνης, Γιώργος Κατσικάς τόνισε: «Διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά “Μακεδονικός είσαι”, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ τους τρεις Μακεδονικούς που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και συμμετείχαν. Όταν δύο από τις συμμετέχουσες ομάδες, εμείς και ο Μακεδονικός Νεάπολης έχουν ιδρυθεί το 1928, νωρίτερα δηλαδή από την ίδρυση των Σκοπίων στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα».

Για την ιστορία ο Μακεδονικός σε τρία 30λεπτα παιχνίδια πέτυχε δύο νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Γιώργου Αβραμίδη επικράτησε με 3-0 του Μακεδονικού Κοζάνης (τα γκολ οι Γαρύφαλος 2 και Σταύρε) και 1-0 του Μακεδονικού Φούφα (γκολ ο Μέτσι), ενώ αγωνιζόμενος κυρίως με νεαρούς ηττήθηκε με 1-0 από τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μακεδονικός Σιάτιστας – Μακεδονικός Κοζάνης 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Μακεδονικός Κοζάνης 2-0, Μακεδονικός Φούφα – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις