Αχ. Μπέος: Τα αναρχικά στοιχεία δεν έχουν θέση στα γήπεδα

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με γραπτή δήλωσή του και με αφορμή ανακοίνωση που εξεδόθη και αφορά το πρόσωπό του, τονίζει πως «το γήπεδο είναι για όλους εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι για άτομα με μαύρες μπλούζες και κρυμμένα πρόσωπα. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπέου:…

«Με αφορμή υστερόγραφο σε ανακοίνωση που εξεδόθη και αφορά το πρόσωπό μου από τους γνωστούς μπαχαλάκιδες – κουκουλοφόρους, έχω να τονίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αναρχικά στοιχεία με φασίζουσες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε αθλητικούς χώρους και πολύ δε περισσότερο στις εξέδρες των γηπέδων.
Ας μείνουν λοιπόν κρυμμένοι στα καβούκια τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Το γήπεδο που ονειρευόμαστε όλοι μας, είναι για τους αγνούς φιλάθλους, τους οικογενειάρχες και τα παιδιά. Είναι για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα και όχι για άτομα με μαύρες μπλούζες και κρυμμένα πρόσωπα.
Οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου έχουν την υποχρέωση να αποβάλλουν τα άτομα αυτά από την οικογένεια της αγαπημένης μας ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις