Αχ. Μπέος: Ελπίζω η αδικία να αποκατασταθεί έστω και καθυστερημένα

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επιστολή, στην οποία τονίζει για μία ακόμη φορά τον διαφορετικό τρόπο που χειρίστηκε η Δικαιοσύνη τις υποθέσεις του 2011, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος και του 2014 που έχει να κάνει με την «εγκληματική οργάνωση», εκφράζοντας το αίσθημα…

…της αδικίας που τον διακατέχει. Αναφέρει ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθεί, όπως συνέβη με τους κατηγορούμενους στην υπόθεση του 2014, ενώ αναφέρεται και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Γιουρόπα Λιγκ με απόφαση της ΟΥΕΦΑ, τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει καμία υπόθεση από τη Δικαιοσύνη. Αντίθετα, όσον αφορά την υπόθεση του 2014 δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης, τη στιγμή που η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει. Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Βόλου κ. Αχ. Μπέου:
«Αξιότιμη κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Λυπάμαι που γίνομαι κουραστικός αλλά νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να απευθυνθώ σ’ εσάς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξω τις αδικίες που βίωσα τα τελευταία χρόνια εγώ και η οικογένεια μου και εξακολουθούμε να βιώνουμε καθημερινά.
Παρακολουθώντας κανείς τις εξελίξεις στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του 2014 την οποία χειρίζεται ο Ανακριτής κ. Ανδρεάδης, θα συμφωνούσε με τις όποιες επιφυλάξεις εκφράζω, αλλά και με το αίσθημα αδικίας που με διακατέχει. Κι αυτό διότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία παρόμοια με τη δική μου υπόθεση (αυτή του 2011) η Δικαιοσύνη λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ο οποίος κατά κοινή ομολογία νομικών κύκλων είναι και ο ενδεδειγμένος.
Σας υπενθυμίζω ότι στη σημερινή υπόθεση υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, εν αντιθέσει με την υπόθεση του 2011 όπου κανένα φυσικό πρόσωπο δεν έχει καταθέσει το παραμικρό εις βάρος μου.
Παρόλα αυτά, κανείς μέχρι και σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί ο κ. Ανδρεάδης σεβάστηκε τους κατηγορούμενους και ακολούθησε πιστά τον Ποινικό Κώδικα, σε αντίθεση με την υπόθεση του 2011 όπου έγινε καταστρατήγηση των Νόμων και καταργήθηκε κάθε έννοια δικαίου, δικονομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων.
Αλήθεια, πόσο θα ήθελα να μου είχε δοθεί η ευκαιρία και εμένα να απολογηθώ ενώπιον ανεπηρέαστων Δικαστών ώστε να αποδείξω την αθωότητά μου; Όπως άλλωστε συνέβη με όλους τους κατηγορούμενους στους υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του 2014.
Αντίθετα οδηγήθηκα στην φυλακή όπως τα “πρόβατα στο σφαγείο”, με αυτόφωρη διαδικασία το 2011 για δήθεν αδικήματα του 2008.
Βέβαια όλοι πλέον γνωρίζουν σε τι αποσκοπούσε και τι ακριβώς εξυπηρετούσε αυτή η τεράστια αδικία προς το πρόσωπό μου, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως επίσης όλοι γνωρίζουν ότι σε όλη αυτή την ιστορία χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται “εργαλεία”, τα οποία αναλαμβάνουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και όχι μόνο.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, η οποία και αναδημοσιεύτηκε στον Τύπο, σύμφωνα με την οποία δεν συντρέχει κίνδυνος συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση, αφού δεν έχει τελεσιδικήσει καμία υπόθεση στην Δικαιοσύνη.
Αλήθεια. Μέχρι και σήμερα υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση, όχι τελεσίδικη, έστω και πρωτόδικη για εμένα προσωπικά ή την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σε μια νύχτα την καταδίκασαν οι “λειτουργοί” της δημοσιογραφίας και τη διέλυσαν οι “υπηρέτες” της Δικαιοσύνης;
Και αναρωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούν έντιμοι Δικαστές στην αδικία; Πως είναι δυνατόν το άδικο να υπερτερεί του δικαίου;
Θα συμφωνήσω ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι προκλητικός, ίσως και αντιπαθητικός. Αρκεί όμως αυτό ώστε να σιωπά η Δικαιοσύνη στην μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα της Δημοκρατίας;
Έστω και καθυστερημένα, ελπίζω αυτή η αδικία να αποκατασταθεί και να τύχω δίκαιης κρίσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις