Την 1η Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στην Ακαδημία του Πυράσου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πυράσου, όσον αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας ενόψει της νέας χρονιάς, με τον αγιασμό να πραγματοποιείται το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αποφασίστηκε όπως η ακαδημία του Πυράσου λειτουργήσει υπό τη καθοδήγηση ειδικής επιτροπής που θα έχει την πλήρη ευθύνη των τμημάτων υποδομής. Συστάθηκε κι αποτελείται από τους Γιώργο Δανόπουλο, Νίκο Σούρλα, Βάιο Τσιαμούρα, Σταύρο Τσακόγια και Ουμπέρτο Πορτοφέρι, όλοι τους γονείς παιδιών και φίλαθλοι της ομάδας μας. Οι προαναφερθέντες είχαν χθες συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Πυράσου όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος αυτού και οι επιδιώξεις των δύο πλευρών, με ένα και μοναδικό στόχο: την καλύτερη, πιο οργανωμένη λειτουργία της ακαδημίας.
Αποφασίστηκε ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά να γίνει το πρωί του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου στις 10:00, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές. Οι προπονήσεις αρχίζουν από 3 Σεπτεμβρίου. Φυσικά θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου. Αναντίρρητα, η ακαδημία του Πυράσου αποτελεί κυψέλη αθλητισμού στην πόλη μας με πολυετή παρουσία και παιδαγωγικό ρόλο, δίνει διέξοδο στους μικρούς αθλητές να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν με το βασιλιά των σπορ, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τις αρετές του. Η διοίκηση του Πυράσου δηλώνει την πλήρη της εμπιστοσύνη στη συσταθείσα επιτροπή και είναι σίγουρη για την άρτια λειτουργία της ακαδημίας, με παρακαταθήκη τα όσα “χτίσαμε”τα προηγούμενα χρόνια και νέες ιδέες για τη σεζόν που έχουμε μπροστά μας, με συνέπεια και στόχο το καλύτερο για τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις