Σημαντική ενίσχυση με Αντζούρη ο Σαρακηνός

Ο Γιάννης Αντζούρης ανήκει πλέον στο Σαρακηνό. Ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης ήθελε πολύ να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας του και παλαιότερα, καθώς αποτελεί ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, με Ρήγα Φεραίο, Γ.Σ. Αλμυρού και Θησέα (Α’ ΕΠΣΘ) και Ν.Α. Νίκης (Β’ ΕΠΣΘ).

Ο Γιάννης Αντζούρης ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Α.Ε. Διμηνίου (2012-13, δευτεραθλητής Α’ Τοπικής), Νέους Αθλητές Νίκης (2013-14, πρωταθλητής Β’ Τοπικής), Μυρμιδόνες (α’ μισό 2014-15), ΓΣ Αλμυρού (β’ μισό 2014-15, πρωταθλητής Α’ Τοπικής), Γ.Σ. Αλμυρού (2015-16, δευτεραθλητής Α’ Τοπικής), Θησέας(πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ).

Με την ομάδα της Αγριάς κατέγραψε πέρυσι 19 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και επτά τέρματα. Επίσης, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας Minifootball που αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2014.

Τέλος, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του Γιάννη Μόσιου, ο οποίος ουσιαστικά έχει συμφωνήσει κι ανήκει στο Σαρακηνό.

Με αυτές τις δυο προσθήκες, οι άνθρωποι του Σαρακηνού προσπάθησαν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που αφήνει ο Γιάννης Κοντοβάς (μετατέθηκε στη Σάμο), αποκτώντας τους δυο ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ελεύθεροι αυτή την περίοδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις