Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθος Μάριος Τσιτσώνης

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του ΑΟ Σκιάθος υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μάριος Τσιτσώνης για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Αναλυτικά:
Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Γεώργιο Μιτζέλο ο αντιπρόεδρος Μάριος Τσιτσώνης, δήλωσε ότι επιθυμεί να παραιτηθεί για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
Ο πρόεδρος τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα και δήλωσε ότι ο Α.Ο Σκιάθος θα είναι πάντα ανοιχτός και θα τον περιμένει όποτε θεωρήσει ότι είναι ξανά έτοιμος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το έργο του Μάριου ήταν τεράστιο τα τελευταία χρόνια και συνέβαλε τα μέγιστα τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.
Θα είναι για τον Α.Ο. Σκιάθος μεγάλο πλήγμα, όμως μας χαροποιεί ότι μπροστά του σύντομα ανοίγετε ένας νέος στίβος (της οικογένειας και της ζωής).
Ή συγκεκριμένη απόφαση οδηγεί τον ΑΟ Σκιάθος σε άμεσες εκλογές και σε παύση του Δ.Σ μετά απο απόφαση του προέδρου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και την διαδικασία.
Είναι ευκαιρία ο Α.Ο Σκιάθος να συσπειρωθεί να βάλει τούς νέους στόχους του για το μέλλον. Είναι η ευκαιρία όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να δείξουν την πραγματική τους αγάπη.
Επίσης είναι η ευκαιρία σε όσους είχαν ενστάσεις και διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας να εκφράσουν την γνώμη τους.
Επίσης, είναι το καλύτερο χρονικό σημείο εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την Προεδρία να την διεκδικήσει και να προσκομίσει κάτι που εκείνος θεωρεί νέο και σωστό.
Ο πρόεδρος Γεώργιος Μιτζέλος δηλώνει έτοιμος να διασφαλίσει την διαδικασία και εγγυάται την σωστή και εύρυθμη λειτουργία μέχρι το πέρας των αρχαιρεσιών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις