Με εκρηκτικό α΄ημίχρονο… “φιλικό” 4-1 ο Ρήγας τον Σαρακηνό

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε ευρεία νίκη  με 4-1 επί του Σαρακηνού, στη φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου είχαν σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Σέττο (2 γκολ, κερδισμένο πέναλτι), ενώ βρέθηκαν κι άλλες φορές σε πλεονεκτική θέση, δημιουργώντας ευκαιρίες και δείχνοντας ξεκάθαρα πως θα αποτελέσουν το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας.

Από την άλλη ο Γιάννης Φασουράκης, που παρέταξε την ομάδα του Σαρακηνού έχοντας αρκετές απουσίες,  δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδος του στο α’ ημίχρονο, ωστόσο θεωρεί ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ήταν από τα πιο χρήσιμα, καθώς ανέδειξε τις όποιες αδυναμίες, τα προβλήματα, αλλά και τις αντιδράσεις της ομάδας κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Αντίθετα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Σαρακηνού από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, υπήρξαν περισσότερο επιθετικοί  και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης όταν είχαν κι ένα δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Σπαθής, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σέττος μετά από ανατροπή στην περιοχή.

Στο 9’ μετά από ωραία μπαλιά που έγινε στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Σέττο, αυτός  με ωραίο σουτ μετά από προσποίηση έκανε το 2-0

Προσωρινά οι φιλοξενούμενοι  μείωσαν 2-1 στο 19’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Αντζούρη μέσα από την περιοχή.

Στο 28’ ο Σέττος θα πετύχει με εντυπωσιακό γκολ το 3-1, οταν με σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Γράντα

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πάσχος στο 30ο λεπτό,  όταν επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος κι άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού.

Στο 86’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσεκούρα, ο Αντζούρης (που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση κι έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ) βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην αντίπαλη περιοχή κι έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης (46’ Κουρίτας), Γεωργατζής, Καρλιάμπας (63’ Αλεξίου Τ. ), Γκάγκας (46’ Γούτσιος) , Σπαθής (57’ Χότζα), Τσιαντής (46’ Ζηρδέλης), Μπόρας 63’ ( Μπόλκας), Νασιακόπουλος (46’ Ράπτης) Γάρος (46’ Σουγκάρης) Σέττος (63’ Μιχολίτσης), Πάσχος (59’ Τανός).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Μαστακούλης Γ., Γιαμαλής, Ρακής Η., Φέζο, Θάνος, Λάιος, Αντζούρης, Νιαώτης, Σιώμος.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πρέζας, Τσεκούρας, Μόσιος, Σιγαλάκος, Τίμο, Δημόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις