Στη Νέα Ζηλανδία η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Μένια Τσιόβολου (vids & pics)

Στην Νέα Ζηλανδία βρίσκεται εδώ και έναν μήνα η Μένια Τσιόβολου όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των μεγάλων διοργανώσεων που σκοπεύει να λάβει μέρος.

Ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και η Μένια το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Το ρίσκο σε κάθε στροφή για να γίνεις ταχύτερος είναι τεράστιο. Σε μία τέτοια στροφή του γιγαντιαίου σλάλομ, την τέταρτη μέρα της προετοιμασίας, η Βολιώτισσα αθλήτρια είχε έναν τραυματισμό στην κνήμη, που την άφησε εκτός προπονήσεων για τέσσερις μέρες.

Αν και οι ενοχλήσεις από το τραύμα δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς, η Μένια Τσιόβολου αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, καταφέρνοντας σε έναν από τους πέντε αγώνες που έλαβε μέρος, να κατακτήσει την 13η θέση ανάμεσα σε 54 αθλήτριες, σχεδόν ισοφαρίζοντας τα περσινά της αποτελέσματα, όσον αφορά την βαθμολογία της στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και θα κορυφωθούν το τετραήμερο 27-30/08, με τη συμμετοχή της Τσιόβολου στο Australia-New Zealand Cup series που είναι μέρος των Winter Games New Zealand. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια έχει ανακτήσει το χαμένο έδαφος, από τον τραυματισμό της και στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της θέλει να αποδείξει ότι το ελληνικό σκι έχει παρόν αλλά και πλούσιο μέλλον.

Εμείς ευχόμαστε ότι καλύτερο στην Μένια Τσιόβολου που συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία του βολιώτικου σκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις