Δέσμευση για νέο ΑΦΜ στον Ηρακλή

Με παρέμβαση στο Υπουργείο Εμπορίου, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής υπερέβη τα εμπόδια και προχωρά κανονικά στη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» εταιρικής βάσης.

Λίγο πριν από το φάσμα της απόλυτης ακύρωσης της προοπτικής σύστασης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής έφτασαν – τελικά – τα πράγματα, λόγω νομικών και φοροτεχνικών κωλυμάτων, που δημιούργησε η – σε όλα τα επίπεδα καταστροφική – χρήση Παπαθανασάκη.

Ωστόσο, με τις προσπάθειες των νομικών και των παραγόντων της ομάδας και την προσωπική παρουσία νομικού συμβούλου και ενός μέλους της διοίκησης στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εμπορίου και τα τελευταία των εμποδίων παρακάμφθηκαν.

Πλέον, η νέα ΠΑΕ Ηρακλής έλαβε άδεια καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και εξασφαλίστηκε η δέσμευση από το Υπουργείο ότι – το αργότερο – μέχρι αύριο (Παρασκευή 23/8) θα έχει εκδοθεί ο νέος Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), ώστε να προωθηθούν όλες οι διαδικασίες, οι οποίες αφορούν στη νέα «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία.

Προτεραιότητα έχει, βεβαίως, το άνοιγμα λογαριασμού κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου. Μόλις ο λογαριασμός καταστεί διαθέσιμος, θα αποδειχθεί στην πράξη αν ο Καρίμ Σορούρ υλοποιήσει τη δέσμευσή του για απόκτηση του 90% των μετοχών ή όχι, με τον ίδιο, πάντως, να εξακολουθεί να επιμένει ότι θα το πράξει.

Την οριστική έκβαση της υπόθεσης Σορούρ περιμένει και ο Τομ Παπαδόπουλος, ώστε να ξεκαθαρίσει και η δική του μορφή εμπλοκής με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή (αν δηλαδή θα είναι χορηγική η… ευρύτερη).

Πηγή: BlueArena

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις