Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και Καραϊσκάκη φοράνε τα καλά τους, με το βλέμμα στους ομίλους του Europa League!

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 21:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την Μπέρνλι στο φαληρικό γήπεδο, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο (έχει γίνει κάλεσμα από την ομάδα για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα οι φίλοι της) ή σχεδόν γεμάτο, με στόχο τη νίκη με καθαρό σκορ, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και ο δεύτερος να κερδίσουμε αν γίνεται χωρίς να δεχτούμε γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος. Από την πλευρά του ο Ντάις επεσήμανε: «Σίγουρα είναι μία πρόκληση για εμάς και θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Θα αποκτήσουμε εμπειρία».

Ο 48χρονος τεχνικός θα πάει με συνταγή Λουκέρνης βάσει των όσων έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά φυσικά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει… θολώσει τα νερά και να ετοιμάζει κάποια έκπληξη.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα… Ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας αριστερά και ο Ελαμπντελαουί δεξιά, με τους Βούκοβιτς-Μιράντα να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο. Ο Χριστοδουλόπουλος θα καλύπτει το δεξί «φτερό» και ο Ποντένσε τα’ αριστερό, με τον Γκερέρο να είναι ακλόνητος στην κορυφή της επίθεσης.

Μια πιθανή σύνθεση για την Μπέρνλι είναι: Ο Χαρτ κάτω από τα δοκάρια, ο Τέιλορ αριστερά και ο Μπάρντσλεϊ, με τους Λονγκ-Γκίμπσον. Ο Κορκ με τον Χέντρικ θα είναι στον άξονα, με τον Γκούντμουντσον να κινείται αριστερά και ο Γουόλτερς δεξιά. Ο Μπαρνς με τον Βόουκς θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις