Αίτημα από ΑΕΛ περί μη έναρξης του πρωταθλήματος αν δεν εγκριθεί η προκήρυξη

Σε θέσεις μάχης φέρονται να βρίσκονται οι δύο επαγγελματικές λίγκες ενόψει της αυριανής Ε.Ε. της ΕΠΟ που θα εγκρίνει τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αλλά και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019 – 2020.

Ως γνωστόνο η Super League έχει προτείνει στην ΕΠΟ να υποβιβαστούν τρεις ομάδες και να ανέβει μία, αλλά υπάρχει και η πρόταση της Football league που ζητάει να υποβιβαστούν τέσσερις και να ανέβουν.

Σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ της Football League πολλές ΠΑΕ της οποίας με ανακοινώσεις τους ζητούν από την ΕΠΟ να κάνει δεκτή την δική τους «πρόταση” κάνοντας λόγο για «αδικία”, ενώ από τα ρεπορτάζ προκύπτει πως αν δεν ικανοποιηθούν από τα ανταλλάγματα που θα πάρουν από τον υφυπουργό Αθλητισμού θα υπάρξουν αντιδράσεις…

Από την άλλη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα την «Ελευθερίας της Λάρισας”, «η ΑΕΛ καταθέτει , σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αίτημα στη Σούπερ Λίγκα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν υλοποιηθεί η πρόταση της διοργανώτριας προς την ΕΠΟ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. (…) Το αίτημα της ΑΕΛ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΕ ώστε στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας που θα γίνει παραμονή του πρωταθλήματος(αύριο Παρασκευή) και μετά την απόφαση της ΕΠΟ να υπάρχει ως θέμα”.

Πηγή: soccerplus.gr