Η τοποθέτηση του Σταφυλίδη για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ

Θέση για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του και για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, πήρε ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ της Άουγκσμπουργκ Κώστας Σταφυλίδης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταφυλίδης σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για:

-την κατάσταση της υγείας του: «Χρειάζομαι λίγο ακόμη για να είμαι εντελώς καλά. Ξεκίνησα τρέξιμο. Χρειάζομαι μια εβδομάδα δέκα μέρες για να είμαι έτοιμος».

-την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Κουβέντα έχει γίνει μόνο, αλλά από την συζήτηση μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει απόσταση. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ για μένα. Όταν έγινε η κουβέντα είπα απλά ότι μπορούμε να το προσπαθήσουμε. Όσο και να θέλω, όσο και να μη θέλω, πρέπει να δώσει και τη συγκατάθεση της η ομάδα μου. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε περισσότερο. Όντως με ήθελαν, όντως μίλησαν με τον μάνατζέρ μου, αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο. Ίσως να υπήρχαν λόγοι που δεν τους το επέτρεψαν. Δεν ξέρω».

-τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι περιμένει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους για να αποφασίσει για τον «δικέφαλο»: «Με ενόχλησαν, με εκνεύρισαν. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Είπανε ότι θα έρθω μόνο εάν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους αλλά εμένα δε με αφορά εάν ο ΠΑΟΚ περάσει ή δεν περάσει στους ομίλους για τη μεταγραφή μου. Φυσικά θα ήταν καλό αλλά ήταν κάτι που δεν το σκέφτηκα καθόλου».

-το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Δεν γινόταν να μη το δω. Θα πάθουμε καρδιά αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί η ομάδα το αξίζει. Μπαίνουν στο γήπεδο και σου βγάζουν μια σιγουριά ότι θα το παλέψουν μέχρι να πεθάνουν. Όταν παρακολουθώ την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια, το ζω πραγματικά, νομίζω ότι είμαι μέσα και εγώ. Παίζουν και κουνάω και εγώ τα πόδια μου».

-το εάν μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ: «Περνάει. Δεν είναι εύκολο αλλά περνάει. Τέτοιες ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα. Χρειάζεται προσοχή. Εάν ο ΠΑΟΚ κάνει στο παιχνίδι ό,τι έκανε μέχρι τώρα δε χρειάζεται κάτι περισσότερο».

-τη «μάχη» με την Μπενφίκα ανέφερε επίσης: «Μακάρι να τους φάμε ζωντανούς. Είναι τεράστια η ευκαιρία της ομάδας. Εάν αποκλειστούμε από κάποιο λάθος θα πάω να φουντάρω, πραγματικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις