Η Ξάνθη αποκλείει τους Παναθηναϊκούς και τον κόσμο της από την πρεμιέρα

Aυτά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Η Ξάνθη με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως στην πρεμιέρα της Super League την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδια θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διάρκειας της ομάδας, αφού δεν θα βγουν εισιτήρια προς πώληση στον κόσμο που δεν έχει προμηθευτεί μόνιμη θέση στα Πηγάδια.

Ο λόγος; Για το άσχημο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της Διοίκησης!

Υπενθυμίζουμε πως η Ξάνθη ήταν μέσα στους 7 τηλεοπτικά άστεγους, μαζί με τον Παναθηναϊκό, και ουσιαστικά είχαν μια άτυπη συμμαχία στα τηλεοπτικά δρώμενα και φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτή γραμμή. Ετσι, οι Ακρίτες αποφάσισαν στο μεταξύ τους ματς να μην διαθέσουν καθόλου εισιτήρια στα εκδοτήρια.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είχαν την ευκαιρία ούτε σε ένα παιχνίδι να δουν την φετινή ομάδα. Αυτό βεβαίως και συνέβη για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και αποτέλεσε επιλογή της διοίκησης Αλαφούζου καθώς υπό τον φόβο επεισοδίων επέλεξαν να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το μοναδικό φιλικό εντός Αττικής κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο.

Την ίδια στιγμή από την πράσινη ΠΑΕ φοβούμενοι πιθανές αντιδράσεις προς την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο επέλεξαν να μην ζητήσουν εισιτήρια για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ στην Ξάνθη. Εκεί, ενδεχομένως έστω και μεμονωμένα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ειδικά από τη Βόρεια Ελλάδα θα είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους. Τελικώς, όμως όχι! Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας επέλεξε να μην βγάλει εισιτήρια για τον αγώνα με τους πράσινους και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Όλα αυτά από μία ομάδα της οποίας η έδρα θεωρούνταν από τις πλέον φιλόξενες του πρωταθλήματος. Το αναφέρουμε αυτό διότι πάντοτε οι οπαδοί όλων των λεγόμενων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου συνήθιζαν να πηγαίνουν στην Ξάνθη και να παρακολουθούν την ομάδα τους και όχι απαραίτητα από το πέταλο των φιλοξενούμενων.

Το παράδοξο είναι πως ομάδες όπως η Ξάνθη περιμένουν παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός προκειμένου να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να μπορέσουν να καρπωθούν τα έσοδα. Άλλωστε, η έδρα των Ακριτών δεν είναι και από αυτές που… βρέξει – χιονίσει θα έχουν κόσμο. Αντιθέτως, μάλιστα, σε παιχνίδια με ομάδες με μικρότερο όνομα τα νούμερα των εισιτηρίων που κόβονται απειλούν τα αρνητικά ρεκόρ.

Φυσικά και ο λόγος που η διοίκηση της Ξάνθης προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση υπό τον φόβο αντιδράσεων φίλων του Παναθηναϊκού που ενδεχομένως να βρίσκονταν στο γήπεδο προς το πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζου. Πρόκειται για μία απόφαση άκρως… ελληνική που εξωθεί όσους έχουν απομείνει να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο να το… ξανασκεφτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης που δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο γιατί δεν βγάζει εισιτήρια στα εκδοτήρια:

Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο  δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Και με την… βούλα λοιπόν γίνεται για μία ακόμα φορά σαφές πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί ο κόσμος της ομάδας να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις