Διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο

Ενίσχυση στο στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου Μάριο Μπράνκο ως νέος διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου.

Οι Θεσσαλονικείς έκριναν πως χρειάζονται… έξτρα χέρια, με τον Πορτογάλο να κρίνεται ως η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή προκειμένου το κλαμπ να κάνει κι άλλα βήματα προόδου με στόχο να μπει στην ελίτ της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπράνκο είχε δείξει εξαιρετικό έργο στην κροατική Χάιντουκ σε ρόλο αθλητικού διευθυντή, ενώ φυσικά πλέον θα συνεργάζεται άμεσα με τον Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο στη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ εντάσσεται στον Σύλλογο με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου.

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες διαχείρισης των ποδοσφαιριστών και η παράλληλη ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δυναμικής και της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του Συλλόγου μας υποχρεώνουν συνεχώς να ενισχύουμε και το στελεχιακό δυναμικό με έμπειρους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Μπράνκο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα»!