Έτοιμος ο Μπουτζίκος παίζει στο φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας

Φιλικών παιχνιδιών συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή 26/8 στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λάρισας. Αυτό είναι το τέταρτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του βολιώτικου συγκροτήματος, το οποίο έπαιξε κατά σειρά με Κ19 Ολυμπιακού Πειραιώς (2-2), Άρη (0-1), ενώ νίκησε με 3-1 τα Μετέωρα στο Ελευθεροχώρι.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη προφυλάχθηκε από την τεχνική ηγεσία και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τα Μετέωρα, όπως και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος και αυτός αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Είναι πολύ πιθανόν ο Οικονομόπουλος να μην παίξει ούτε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας και να αγωνιστεί την Τετάρτη 29/8 με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας. Όσον αφορά τον Μπουτζίκο, ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα βρίσκεται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις