Ακόμη και σήμερα η ετυμηγορία UEFA για Παρί Σ.Ζ.

Η ετυμηγορία της UEFA, σχετικά με την έρευνα για το Financial Fair Play της Παρί ΣΖ , έχει περιθώριο να εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σήμερα, μόλις 48 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας που έχει η γαλλική ομάδα να πληρώσει 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ.

Όπως είναι γνωστό η αγορά του Νεϊμάρ με 22 εκατ. ευρώ, επέτρεψε στην Παρί ΣΖ το περασμένο καλοκαίρι συμφωνία δανεισμού του Μπαπέ, προκειμένου να μην διαταραχθεί το Financial Fair Play, με ρήτρα εξαγοράς που πρέπει να ενεργοποιηθεί τώρα.

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα As, μία ετυμηγορία της UEFA για παράβαση των κανόνων από την Παρί ΣΖ, θα την οδηγούσε να πουλήσει ένα από τα αστέρια της, Μπαπέ ή Νεϊμάρ για να μειώσει το χρέος κατά 250 εκατ ευρώ περίπου ή διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Champions League.

Η Laliga έχει ζητήσει επίσημα  την επανεξέταση των λογαριασμών της Παρί ΣΖ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στην…γωνία, προκειμένου να αρπάξει τον Κιλιάν Μπαμπέ ή ακόμα τον Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις