Υπερασπιστές της ΕΠΟ επτά σύμβουλοι της ΕΠΣΘ!

Επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση στο Πρωτοδικείο των ασφαλιστικών μέτρων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, προκειμένου να αρθεί η ποινή διαγραφής που της είχε επιβάλει η ΕΠΟ.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΣΘ είχε τεθεί εκτός ΕΠΟ με αφορμή την πρόσφατη προσφυγή της πρώτης στα πολιτικά δικαστήρια για να κηρυχτεί έκπτωτη…

…η διοίκηση της ομοσπονδίας.
Η πλευρά της ομοσπονδίας αμφισβήτησε ότι η ΕΠΣΘ έχει αποσύρει την προσφυγή της, αλλά αυτό αποδείχτηκε με την κατάθεση σχετικού εγγράφου από την πλευρά της Ένωσης.
Την ΕΠΣΘ εκπροσώπησαν οι δικηγόροι κ.κ. Καϊμακάμης και Ξηρός, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, αλλά δεν εισήλθε στην αίθουσα που εκδικάστηκε η υπόθεση. Έμεινε έξω από αυτή και επιτέθηκε φραστικά στους κ.κ. Πάσχο και Ακτσιαλή για την ενέργειά τους να παρουσιαστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης της ΕΠΟ κατά της ΕΠΣΘ.
Οι επτά σύμβουλοι της ΕΠΣΘ που αντέδρασαν μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών να δικαιώσει την ΕΠΟ (Χαράλαμπος Πάσχος, Βασίλης Κανάβας, Απόστολος Τζοβάρας, Δημήτρης Καραβάς, Δημήτρης Καραγιάννης, Γιώργος Κουτσουνίδης, Γιάννης Μαυροκέφαλος), έχουν ζητήσει ως γνωστόν, την αναδιάρθρωση των μελών του συμβουλίου, καταθέτοντας πρόταση μομφής κατά του προέδρου κ. Μπατζιάκα.
Ωστόσο, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός, πως οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι, καθώς και ο κ. Ακτσιαλής, τάχθηκαν υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ να τιμωρηθεί η ΕΠΣΘ, τη στιγμή που παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στο Δικαστήριο.
Έχουν κάθε δικαίωμα να στρέφονται κατά του Τάσου Μπατζιάκα, ζητώντας αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να στρέφονται στην ουσία κατά της Ένωσης και υπέρ της ΕΠΟ, η οποία έχει βάλει σε… καραντίνα την ΕΠΣΘ και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται σήμερα Πέμπτη 25/6

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις