Γ. Βαρούτσικος: Το τοπίο παραμένει θολό

Συζητήσεις επί συζητήσεων, επαφές επί επαφών, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το διοικητικό αδιέξοδο να συνεχίζεται στην βολιώτικη ΠΑΕ. Όλα κρέμονται σε μία κλωστή, σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Βαρούτσικο, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Τόρη προσπαθούν…

…μέσα από τις συζητήσεις που έχουνε με Βολιώτες επιχειρηματίες να βρουν λύση για τον Ολυμπιακό.
«Έχουμε κουραστεί ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα που προσπαθούμε να βρούμε λύση για τον Ολυμπιακό, προκειμένου η ομάδα να γυρίσει σελίδα και να δει με αισιοδοξία το μέλλον. Συζητήσεις έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όπως έχω τονίσει τόσο εγώ, όσο και ο κ. Τόρης, μετά τη παραίτησή μας από τη διοίκηση της ΠΑΕ, λειτουργούμε εθελοντικά, προκειμένου να υπάρξει διάδοχη κατάσταση και ο Ολυμπιακός συσπειρωμένος, ενωμένος και δυνατός να βαδίσει το δρόμο των επιτυχιών. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει το χρέος μας απέναντι στον Ολυμπιακό, ξεπεράσαμε τα όριά μας, «ματώσαμε» οικονομικά και δεν αφήσαμε πέρυσι τον Ολυμπιακό να διαλυθεί. Υπηρετούμε την ομάδα, αγαπάμε τον σύλλογο, γιατί προερχόμαστε μέσα από τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου» τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο κ. Γιώργος Βαρούτσικος και συνέχισε:
«Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Πάνω που φαινόταν κάποιο φως στην άκρη του τούνελ, επιστρέψαμε στο αρχικό σημείο και το διοικητικό αδιέξοδο εξακολουθεί να υφίσταται. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξο άτομο και πιστεύω πως έστω και την ύστατη ώρα να βρεθεί λύση. Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε μια μεγάλη πόλη, όπως είναι ο Βόλος, δεν υπάρχουν πέντε-έξι επιχειρηματίες που αγαπούν τον Ολυμπιακό και είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Με κάποιους ανθρώπους, που βρισκόμαστε σε επαφή το τελευταίο διάστημα, θα έχουμε τις τελικές συζητήσεις, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Εγώ από την πλευρά μου, τη στιγμή που βρεθεί ένα σχήμα για να «τρέξει» την ομάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από άτομα με κύρος, που θα είναι σε θέση να δώσουν όραμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, είμαι θετικός στο να βρίσκομαι σ’ αυτή τη διοίκηση. Όχι, όμως ως πρόεδρος, αλλά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ακόμη, πάντως, κι αν δεν βρίσκομαι στη διοίκηση, θα είμαι κοντά στον Ολυμπιακό, βοηθώντας ως χορηγός την όποια διοίκηση αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”