Πολύ κοντά σε Νάρσινγκ η ΑΕΚ, δυνατά για Αγκού, «παίζει» επιστροφή Κονέ

Η ΑΕΚ φουλάρει για την ολοκλήρωση δύο, πιθανώς και τριών μεταγραφών μέχρι και την Παρασκευή, όταν και ολοκληρώνεται η σχετική προθεσμία.

Πιο προχωρημένη από όλες τις υποθέσεις είναι αυτή του εξτρέμ. Ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με τη Σουόνσι, όπου και ανήκει μέχρι το 2019, ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο Ολλανδό διεθνή για να ολοκληρωθεί το deal. Ακόμη είναι ασαφές αν θα πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς (αν και ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο) ή αγορά. Κάποιες πηγές μιλούν για κανονική μεταγραφή, που θα ξεπεράσει σε κόστος τα 2 εκατ. ευρώ! Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, αλλά έχει ζητήσει μια μικρή προθεσμία γιατί κάτι φαίνεται να περιμένει.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, η περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα παρουσιάζει δυσκολίες και η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες λύσεις. Μια από αυτές είναι του Μικέλ Αγκού, του 25χρονου Νιγηριανού που ανήκει στην Πόρτο με συμβόλαιο ως το 2021 και ρήτρα 20 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και αναμένεται να δοθεί δανεικός, όπως συνέβη την περασμένη περίοδο που έπαιξε στην Μπούρσασπορ, αλλά και τα δύο προηγούμενα χρόνια σε Κλαμπ Μπριζ και Σετούμπαλ.

Τέλος, πηγές από την Ιταλία που δεν επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται μέχρι τώρα, αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Κονέ φεύγει από την Ουντινέζε για να επιστρέψει στην ΑΕΚ! Πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν επηρεάζει την αναζήτηση κλασικού «κόφτη» και είναι ανεξάρτητη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις