Εγγραφές και… δωρεάν παρακολούθηση στις ακαδημίες Σαρακηνού!

Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Σαρακηνού, με την πρώτη συνάντηση των τμημάτων υποδομής να έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου,  στις 5:00′ το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στο γήπεδο Σαρακηνού θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, ωστόσο αυτό το διάστημα το γήπεδο είναι ικανό να φιλοξενήσει τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία θα προπονούνται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, δεν θα υπάρχει τέλος εγγραφής, ούτε και μηνιαία συνδρομή για τα παιδιά των ακαδημιών, έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα και τοποθετηθεί ο νέος πλαστικός τάπητας, οπότε τα παιδιά θα συμμετέχουν στην ακαδημία δωρεάν!

Υπεύθυνος ακαδημιών θα είναι ο προπονητής Γιάννης Γιαννακός (6946515902), που ήδη μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στο σύλλογο.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους Χαράλαμπο Ρέλλο και Κωνσταντίνο Αγερώτη, οι οποίοι ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους πορεία από τις ακαδημίες του Σαρακηνού και θα συνεχίσουν στην Κ19 της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις