Ο Γιώργος Γάτος στο Νέο Μαγνησιακό

Την συνεργασία με τον Γιώργο Γάτο, ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει στο προπονητικό τιμ του Νέου Μαγνησιακού. Για τον Γ. Γάτο η συνεργασία με παιδιά που που βρίσκονται σε επίπεδο ακαδημιών δεν είναι άγνωστη, αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει κι Ενωσιακός  προπονητής στην ΕΠΣΘ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά…

“Σημαντική συνεργασία για το Νέο Μαγνησιακό, που εντάσσει στο προπονητικό τιμ τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Γάτο.

Ο Γιώργος Γάτος, έχει μακρά παρουσία σε πολλούς συλλόγους της περιοχής, ωστόσο ξεχώρισε το πέρασμά του ως Ενωσιακός προπονητης στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπου στα δυο χρόνια της παραμονής του (2014-16) κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Θεσσαλίας, στην κατηγορία των νέων ποδοσφαιριστών και μια τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων.

Επίσης, μέσα από αυτή τη συνεργασία αναδειχθηκαν και πολλά παιδιά που εργάστηκαν μαζί του και κατάφεραν να πάρουν μεταγραφές σε μεγαλύτερους συλλόγους πανελλαδικά.

Πρόκειται λοιπόν για μια επιλογή προπονητή που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του Νέου Μαγνησιακού και της διοίκησης του, που έχει ως σκοπό να δουλέψει με νέα παιδιά και να αναδείξει τα ταλέντα, δίνοντας τα εφόδια για τα επόμενα βήματα της καριέρας τους.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στο έργο που αναλαμβάνει.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις