Αποχωρεί από Μαγνησιακό και παραγοντική δράση ο Γ. Κανταρτζής

Μετά από παρουσία πολλών ετών στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στο Μαγνησιακού, ο Γιώργος Κανταρτζής αποφάσισε να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου και το σύλλογο που πιστά υπηρέτησε, αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τους νεότερους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του.
Ο Γ. Κανταρτζής σε όλη την μακρά πορεία του, ξεχώρισε για το ήθος και την αθλητική του παιδεία κι όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, αθλητές και προπονητές,  έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της συνεργασίας τους…

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γ. Κανταρτζή:
“ Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με τον Μαγνησιακό, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω ανοίγοντας τον δρόμο στους νεότερους, να πλαισιώσουν το χώρο με νέες δυνάμεις, ιδέες και όραμα.

Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και ιδιαιτέρως τους προέδρους Ιωάννη Ψαχούλα, Αργύρη Μουτσινά  και Κώστα Γκουγκουλιά, που ενστερνίστηκε την ιδέα να δημιουργήσουμε το “ΝΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ” και μ’ εμπιστεύτηκε να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, ώστε να μπουν οι βάσεις για το μέλλον του Μαγνησιακού.

Ο στόχος επιτεύχθηκε, διότι την προσεχή αγωνιστική περίοδο 7-8 παιδία θα πλαισιώσουν την μεγάλη ομάδα του Μαγνησιακού, προερχόμενα από τις ακαδημίες και το Νέο Μαγνησιακό.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ιδιαιτέρως τους Βασίλη Πανόπουλο, Κώστα Ρέππο, Κώστα Σήψα  και Θωμά Μακρή, με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία.

Να ευχαριστήσω  τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους κι όλους τους ποδοσφαιριστές του “ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΎ” και του “ΝΕΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ” που συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ Υγεία, Πρόοδο, ατομική κι ομαδική και να φτάσουν όσο ψηλά επιθυμεί καθένας.

Κλείνοντας, ευχαριστώ την μεγάλη οικογένεια του “ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ” που με αγκάλιασε με αγάπη….

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Γεώργιος Κανταρτζής”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις