Άλλες πέντε ανανεώσεις παικτών στον Άνθιμο Γαζή

Άλλες πέντε ανανεώσεις παικτών (έφτασαν τις 14) για τον Άνθιμο Γαζή, καθώς σε συμφωνία ήρθαν με την νέα διοίκηση να αγωνίζονται με την φανέλα της πηλιορείτικης ομάδα  για άλλη μια σεζόν, οι Φώτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος (φωτό πάνω), Αποστόλης Ατζούρης, Έλσον Σένκο και Αποστόλης Καρούτσος. Όλοι τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πολύτιμοι για την ομάδα, αφού και οι πέντε θεωρούνται βασικοί παίκτες τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Παπαδόπουλος πλέον βρίσκεται στα 30 χρόνια, θεωρείται πολύ έμπειρος αφού έχει αγωνισθεί σε αρκετές τοπικές ομάδες (Δάφνη, Κένταυρος) ενώ αν και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Δημόπουλος στα 28 του χρόνια δείχνει τα τελευταία χρόνια μια σταθερότητα και αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στο δεξί και διακρίνεται για το πείσμα του και την ταχύτητα του.

Ο Αντζούρης είναι 29 χρονών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίχτες τόσο στην ομάδα των Μηλεών όσο και στις προηγούμενες ομάδες(Μυρμηδόνες, Πηλέας) που αγωνιζόταν.

Σένκο και Καρούτσος αποτελούν το μέλλον του συλλόγου αφού και οι δυο θεωρούνται ταλαντούχοι, ενώ διακρίνονται για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά αν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τον τελευταίο χρόνο, δεν τους επέτρεπε να είναι σταθεροί στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν από τον σύλλογο οι Γιώργος Μπακογιάννης, Γιώργος Παρασκευάς και Ανέστης Πουλογιάννης ,που αποδεσμεύτηκαν και είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό, ενώ η ομάδα των Μηλεών τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Τέλος, κλεισμένοι θεωρούνται άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, ήδη προπονούνται με την ομάδα που διανύει την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους.

Αποστόλης Καρούτσος

Αποστόλης Ατζούρης

Έλσον Σένκο

Φώτης Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις