Νέο δυνατό τεστ σήμερα για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Το τέταρτο παιχνίδι του στο πλαίσιο της προετοιμασίας δίνει σήμερα Κυριακή 26/8 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, σ’ ένα δυνατό τεστ.

Θυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν στα φιλικά μία νίκη (με Μετέωρα εκτός έδρας), μία ισοπαλία (με Κ19 Ολυμπιακού Πειραιώς εντός) και μία ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό.

Ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Νίκος Μπουτζίκος θα δώσει κανονικά το «παρών» (δεν είχε αγωνιστεί με τα Μετέωρα λόγω ενός μικρού προβλήματος τραυματισμού), ενώ πιθανότατα θα προφυλαχθεί ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο φιλικό της 29ης Αυγούστου με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Γιακουμής, Παλιούρας, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Νόνης, Μαργαρίτης, Σάββας, Σκοπελίτης, Πατσής, Ζγκούρη, Καναβός, Κόλα, Λώττας, Ναζίμ, Ευθυμιάδης, Ρόκας, Σαχινίδης, Φλίγκος και ίσως ο Οικονομόπουλος.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, αναφορικά με το σημερινό φιλικό. Ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν, αλλά και τις οδηγίες εισόδου στο στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου  για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στις 19:30,  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου: 7€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεση τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:30».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις