Περιμένει Νάρσινγκ η ΑΕΚ

«Καυτή» σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό και μεταγραφικό) συνεχίζει η ΑΕΚ. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, ενσωματώνοντας τα νέα της αποκτήματα (Πόνσε, Άλεφ) και υπενθυμίζοντας ότι διαθέτει ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη του πρωταθλήματος (Λιβάγια), η «Ένωση» έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενώ όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έχουν μπει ήδη στους ρυθμούς της ρεβάνς με τη Βίντι (η οποία θα σφραγίσει την επιστροφή της πρωταθλήτριας στους ομίλους του Champions League) μπαίνει στην τελική ευθεία η προσπάθεια ενίσχυσης.

Μέχρι την Τρίτη λοιπόν η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ.

Έχοντας συμφωνήσει με τη Σουόνσι στα 2 εκατ. ευρώ και με τον ίδιο τον Ολλανδό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν το οριστικό «ok» από τους εκπροσώπους του, που έχουν ζητήσει λίγο χρόνο.

Παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει λοιπόν, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι (με κυριότερο δέλεαρ το Champions League) ο Νάρσινγκ θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η «Live Sport», η «Ένωση» στοχεύει σε δυνατή κίνηση και για τα χαφ: Έχοντας υπόψη δυο περιπτώσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και σταντ μπάι τον Αγκού, εφόσον δεν προχωρήσουν εκείνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις