Τρεις αναμετρήσεις σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ

Με τρεις αναμετρήσεις (μετά τις τέσσερις του Σάββατου) συνεχίζεται σήμερα η δράση στη Super League, με τους «αιώνιους» να ρίχνονται στη «μάχη» μια ημέρα μετά τις εντός έδρας νίκες των «δικέφαλων». Αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεανικός Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων, που πλέον έχει τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι του και ξεκινάει την πιο δύσκολη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του, αντιμετωπίζει στις 19:30 την Ξάνθη (τερμάτισε έκτη πέρυσι) στα Πηγάδια, όπου παραδοσιακά συναντά μεγάλες δυσκολίες. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» ξεκινούν το πρωτάθλημα με μείον έξι βαθμούς.

Λίγες ώρες μετά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, θέλοντας να βγάλει από το μυαλό του την προσεχή ρεβάνς με την Μπέρνλι για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορι. Κόντρα σε μια ομάδα που τον είχε δυσκολέψει πολύ την περυσινή σεζόν στο «σπίτι» του και… ίδρωσε για να φτάσει στο «τρίποντο».

Ενδιάμεσα, ο Πανιώνιος (7ος πέρυσι), ο οποίος χτίζεται από τον Ζοσέ Ανιγκό, υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου, που επιστρέφει στα… σαλόνια έπειτα από την «εξορία» στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Το πρόγραμμα
Κυριακή (26/08)
(19:15) Ξάνθη – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1/HD)
(19:15) Πανιώνιος – ΟΦΗ (Novasports2)
(21:30) Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (Novasports1)

Δευτέρα (27/08)
(21:30) Λαμία-Άρης (ΕΡΤ1/HD)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις