Φιλική νίκη για Αμβρυσσέα, 2-0 την Κ17 της ΑΕΚ

Ανώτερη ομάδα του Α.Π.Ο. Αμβρυσσέας Διστόμου (φωτο) που με σκόρερ τον Ηλία Δήμου στο 75′ και στο 77′ νίκησε με 2-0 την ομάδα Κ17 της Π.Α.Ε. “Α.Ε.Κ.”.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (25/8) στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και ξεκίνησε στις18:00′ το απόγευμα. Έγινε κάτω από βροχόπτωση και φθινοπωρινές συνθήκες.

Ο Αμβρυσσέας Διστόμου του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του φιλικού, έχοντας ανεβάσει απόδοση στο δεύτερο μέρος. Αφού απώλεσε σωρεία ευκαιριών με δυο γκολ του Ηλία Δήμου σε διάστημα 2 λεπτών (75΄-77΄) πήρε τη φιλική νίκη.

Η ΑΕΚ κάτω των 17 του Γιώργου Αλεξόπουλου έδωσε το πρώτο της φιλικό στο Καρπενήσι και είχε αρκετά θετική παρουσία στο πρώτο μέρος. Με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος δε μπόρεσε να έχει την ίδια εικόνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη φιλική ήττα.

Ο αγώνας έγινε κάτω από φθινοπωρινές συνθήκες και με βροχόπτωση στο μεγαλύτερο διάστημα του.

Υπογράφουν δυο
Με την επιστροφή στο Δίστομο θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Λέοναρντ Σένκα, που έπαιξε πέρυσι στον Α.Ο. Θήβα και του Στέλιου Μουντοκαλάκη. Ο 22χρονος δεξιός μπακ αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο στον ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Ο Μαχαίρας σέντραρε από αριστερά, ο Παπαβασιλείου απέκρουσε και το σουτ του Κοσίδη πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι.
24΄: Ο Μανιδάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Καλούδης απέκρουσε σε κόρνερ με τις γροθιές.
32΄: Πλασέ του Μανιδάκη από αριστερά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.
33΄: Μακρινό σουτ του Δήμου απέκρουσε έξοχα σε κόρνερ ο Καλούδης.
42΄: Ο Κάτσικας σέντραρε από τα δεξιά και σουτ του Σταμούλη κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.
48΄: Πλασέ του Μανιδάκη απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ της ΑΕΚ.
55΄: Ο Σεϊτι σέντραρε για τον Βαφειάδη,  που πλάσαρε εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάρτιν δεν μπόρεσε προ κενής εστίας και το νέο σουτ του Στασινόπουλου κόντραρε στους αμυντικούς.
65΄: Σουτ του Βαφειάδη απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο του «δικέφαλου». Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τοπάλι από αριστερά το σουτ του Δήμου κόντραρε και το νέο σουτ του Τέλλου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
72΄: Σέντρα-σουτ του Σεϊτι από τα δεξιά απέκρουσε ο Θεοχάρης.
73΄: Ο Τοπάλι εκτέλεσε φάουλ δεξιά και η κεφαλιά του Τέλλου έφυγε μόλις άουτ.
74΄: Ο Δήμου σούταρε από κοντά, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και ο πορτιέρο της ΑΕΚ μπλόκαρε.
75΄: Ο Αντωνίου έκανε την μπαλιά για τον Δήμου, που μπήκε τετ α τετ στην περιοχή και με πλασέ στην δεξιά γωνία έκανε το 1-0.
77΄: Ο Βαφειάδης έδωσε στον Τοπάλι, αυτός τροφοδότησε τον Δήμου που βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ και με νέο έξοχο τελείωμα πέτυχε το 2-0.

Συνθέσεις Ομάδων
Αμβρυσσέας Διστόμου (Αντώνης Δρακόπουλος): Παπαβασιλείου (46΄ Ιωαννίδης), Στασινόπουλος, Καραλής (61΄ Αντωνίου), Τέλλος, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης (52΄ Τοπάλι), Δήμου (78΄ Αντωνιάδης), Μανιδάκης (54΄ Βαφειάδης), Σένκα (64΄ Μουντοκαλάκης), Μάρτιν (69΄ Βλάχος), Σείτι.

ΑΕΚ Κ17 (Γιώργος Αλεξόπουλος): Καλούδης (46΄ Θεοχάρης), Κουρέας (46΄ Μαντζουρανάκης),  Γκέκα, Θεοδώρου, Τζιάτζιος (46΄ Δημητρίου), Πανταζέλος (46΄Αντωνόπουλος), Σταμούλης (71΄ Τζιάτζιος), Μαχαίρας (46΄ Τσερικλός), Κάτσικας (68΄ Μαχαίρας), Τσαρούχας (46΄ Τσιγαρίδης), Κοσίδης (46΄ Ζελενίτσας).
Διαιτητής: Γιώργος Κιούπης(Προπονητής Τερματοφυλάκων ΑΕΚ Κ17)

Πηγή: evrytaniasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις