Άρεσε κόντρα στα Τρίκαλα ο Απόλλων Μακρυχωρίου

Ανταγωνιστικός και με διάθεση να αποτυπώσει στοιχεία στο γήπεδο απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου παρουσιάστηκε κόντρα στα Τρίκαλα ο Απόλλων Μακρυχωρίου.

Έως πέρυσι, τις δύο ομάδες χώριζαν τρεις κατηγορίες, ενώ φέτος η το επίπεδο είναι και πάλι υψηλό για τους Κυανέρυθρους που θέτουν ψηλά τον πήχη για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη φιλοξένησε τον γειτονικό αντίπαλο και παρά την ήττα με 0-1, θα λέγαμε ότι κατάφερε να ανταποκριθεί ικανοποιητικά απέναντι σε ένα σύνολο που ήταν δεδομένο ότι θα πιέσει, ότι θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και ότι θα βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, μιας και άρχισε προετοιμασία εδώ και έναν μήνα.

Ο Απόλλων που φάνηκε να…έχει και την ψυχολογία με το μέρος του από τη φιέστα που προηγήθηκε με την απονομή του περυσινού τίτλου της Α’ ΕΠΣΚ, στην οποία παρέστησαν και οι ποδοσφαιριστές της περυσινής πορείας, κατάφερε να αντιδράσει ψύχραιμα μετά το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων στο 7′ με κεφαλιά του Ράντι από σέντρα του Πάνου, που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και έκλεισαν σωστά τους χώρους. Στον αντίποδα, οι Κυανόλευκοι αναζητούσαν ευκαιρίες που αναλογούσαν, προσπαθώντας με βαθιές μπαλιές να χτυπήσουν στην αντεπίθεση ένα πολύ καλά οργανωμένο συγκρότημα, όπως αυτό του Ράτκο Ντόστανιτς.

Ευκαιρίες υπήρξαν και από τις δύο πλευρές, κυρίως από την πλευρά των Τρικάλων,  όμως στην τελική προσπάθεια οι Κυανέρυθροι έδειξαν να αναποτελεσματικότητα.

Το ματς ξεκίνησε με τα Τρίκαλα να πιέζουν ψηλά, ωστόσο ο Απόλλων κατάφερε και μετά το 0-1 να αμυνθεί σωστά και να δώσει «μάχες» στο χώρο το κέντρου.

Στο 34′, μάλιστα ο η ομάδα του Μακρυχωρίου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν, Μετά από βαθιά μπαλιά του Δ. Τεντολούρη, ο Γιδόπουλος βγήκε μεταξύ μεγάλης περιοχή και κέντρου, με τον Ξέρρα να επωφελείται αλλά να προτιμάει την πάσα προς τον Κατσιγιάννη παρά την τελική ενέργεια και έτσι η ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Στο 35′ η όμορφη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Γιδόπουλο σε ετοιμότητα, αφού πρόλαβε τον Κατσιγιάννη με γροθιές.

Στο 44’ ο Απ. Τεντολούρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο Γιδόπουλος μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο, το τέμπο παρέμεινε ίδιο, ενώ είχαμε αρκετές διακοπές κυρίως λόγω των διαδοχικών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν.

Στο 68’ τα Τρίκαλα είχαν διπλή ευκαιρία, όταν από ευνοϊκή θέση, ο Γιουκάρης σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γεωργαντζάς και στο ριμπάουντ ο νεοεισελθών Γκουγκούδης με σουτ που επιχείρησε υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα σε σταθερή επέμβαση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός έμειναν για τα Τρίκαλα οι Γκότοβος, Αλεξανδρής, Ηλιάδης, Τριανταφυλλάκος, Καπός, Μαλάι, Κοντογεώργος, Μπαρτζιώκας, Μυρσινιάς.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Β. Καραγιάννης): Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης (64′ Κ. Κρανιώτης), Κουλοκτσής (81′ Μπέτσας), Τζιλός, Ισούφης (55′ Τσιμπούκας), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (60′ Πατσιούρας), Μυργιώτης (55′ Αλ. Κόκκινος), Αλ. Κρανιώτης (67′ Καφετζής), Απ. Τεντολούρης (81′ Φ. Αργυρόπουλος), Ξέρρας (55′ Τζουμάκης).

ΑΟ Τρίκαλα (Ρ. Ντόστανιτς): Γιδόπουλος, Πάνος (64’ Γκουγκούδης), Γκόλιας (64′ Νιάρος), Θεολόγου (46′ Πατσατζόγλου), Συριόπουλος, Τσιάρας (64′ Κατσαντώνης), Τσιμίκας (46′ Γιουκάρης), Σταματάκος (46 Μαντιανί), Ιβάν Ράντι (84′ Αλμπάνης), Συμελίδης (46′ Γκατσολάρι), Σιαλμάς (46′ Μακρίδης).

Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, αυτό κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, αντίπαλο που φέτος επέστρεψε στη Γ’ Εθνική.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις