Φρένο… στον Χάμιλτον από τον Φέτελ

Φρένο… στον καλπασμό του Λιούις Χάμιλτον για τον τίτλο έβαλε σήμερα ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος τερμάτισε πρώτος στο γκραν-πρι του Βελγίου και άφησε στη δεύτερη θέση τον Βρετανό και στην τρίτη τον Φερστάπεν.

Έτσι ο Φέτελ μείωσε τους 17 τη διαφορά του από του Χάμιλτον στη βαθμολογία των οδηγών και ελπίζει σε μια προσπέραση αντίστοιχη με εκείνη που έκανε σήμερα και έκρινε τη μεγάλη νίκη…

Ο Γερμανός κατάφερε να περάσει τον Βρετανό με μια προσπέραση ακριβείας στους πρώτους γύρους με αποτέλεσμα από αρκετά νωρίς να έχει το πλεονέκτημα και να οδηγεί την κούρσα. Μάλιστα, τα πάντα κύλησαν αρκετά ευνοϊκά με τον Φέτελ –τελικά- να φτάνει σε μία πολύ εύκολη νίκη.

Σημείο αναφοράς του αγώνα η σύγκρουση του Χούλενμπεργκ με τον Αλόνσο στην αρχή του αγώνα η οποία είχε ως αποτέλεσμα τους δύο να βγαίνουν εκτός αγώνα. Αλλά και τον Λε Κλερκ πάνω στον οποίο έπεσε ο Ισπανός.

Ο Ρικιάρντο έπεσε επάνω στον Ραϊκόνεν, με αποτέλεσμα αυτός να υποχρεωθεί να πάει για αλλαγή στο λάστιχό του. Την στιγμή αυτή, ο Φέτελ εκμεταλλεύθηκε τον… πανικό αλλά και τις ικανότητές του, προσπερνώντας τον Χάμιλτον.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις